0

Condoom zit niet lekker, en nu?

‘Een condoom zit niet lekker, dus ik gebruik ze niet.’ Het is geen geheim dat veel mannen van mening zijn dat condooms de seks een beetje verpesten. Het condoom zit niet lekker, zou teveel van het gevoel wegnemen en het omdoen van een condoom maakt het moment nét wat minder intens. Dit mogen natuurlijk geen redenen zijn om onveilig te vrijen, en gelukkig hoeft dat ook niet. Er zijn namelijk mogelijkheden om het allemaal een stuk aangenamer te maken. 

 

‘Condoom zit niet lekker’ is niet meer van deze tijd

Enkele tientallen jaren geleden was er nog niet veel keuze op de condoommarkt. Deze keuze is er nu wel en dat zorgt ervoor dat de uitspraak ‘het condoom zit niet lekker’ eigenlijk niet meer van deze tijd is. Door de jaren heen zijn condooms van andere materialen gemaakt en zij zijn ook steeds dunner geworden. Hierdoor wordt het gevoel steeds beter. Dit wil zeggen, het condoom zorgt niet meer voor een sterke afname van de sensatie voor de man. Seks hoeft in deze tijd dan ook zeker niet meer minder fijn te zijn door het gebruik van een condoom. 

 

Amerikaanse sexpert heeft een handige tip

De Amerikaanse seksexpert, ofwel sexpert, Maureen Miller heeft een handige tip voor alle mannen die nog steeds van mening zijn dat een condoom niet lekker zit en dat condooms het plezier verpesten. Er is namelijk een manier die ervoor zorgt dat de sensatie nog intenser wordt. Je kunt dus profiteren van een veel fijner gevoel én zorgen voor de nodige bescherming door gewoon een condoom te gebruiken. Maureen Miller adviseert om een druppeltje glijmiddel in het condoom te doen voordat deze over de penis wordt gerold. Dit zou de gouden tip zijn voor alle mannen die blijven roepen ‘een condoom zit niet lekker!’

 

Glijmiddel rond de eikel, niet rond de schacht

Het is wel heel belangrijk om de druppel glijmiddel in het condoom te doen voordat deze over de penis wordt gerold en niet wanneer het condoom al (deels) uitgerold is. Het is de bedoeling dat het glijmiddel rond de eikel terecht komt en niet rond de schacht van de penis. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat het condoom ongemerkt afglijdt. Wil jij het eens proberen met deze tip van de Amerikaanse sexpert? Dan kun je bij ons natuurlijk discreet de beste condooms kopen voor een optimale ervaring.