0

Condooms stelen om eten te kunnen kopen

Condooms stelen is natuurlijk in geen geval goed te praten, maar een zelfstandige nagelstyliste probeerde dat wel voor de rechtbank in Brussel. Zij zag condooms stelen namelijk, naar haar eigen zeggen, als een goede manier om eten te kunnen kopen. De vrouw van 23 jaar handelde niet alleen, maar samen met haar zusje, die minderjarig is. Uiteindelijk werd de vrouw door de rechter tot een 4 maanden lange gevangenisstraf veroordeeld. 
 

Een föhn, glijmiddel en condooms stelen

De jonge dame wilde de condooms stelen om door te verkopen. Ditzelfde geldt voor het glijmiddel dat zij ook niet van plan was om af te rekenen aan de kassa. Vermoedelijk was de föhn die zij meenam wel voor eigen gebruik. De jongedame had voor een bedrag van 1.438 euro aan glijmiddel en condooms verzameld in de winkel, in een winkelcentrum in Ternat, en wilde de deur uit lopen zonder te betalen. Helaas was zij al gespot door een winkelbeveiliger en werd zij in de kraag gegrepen. De politie werd erbij gehaald en de twee dames bekenden de diefstal. Bij de rechter vertelde de 23-jarige vrouw dat het de bedoeling was om de producten door te verkopen, al wist zij nog niet precies hoe. Zij zou het geld nodig hebben om eten te kunnen kopen. 
 

Gevangenisstraf met uitstel voor condooms stelen

De rechter vond de verklaring van de vrouw, dat zij besloot condooms te stelen voor eten, niet erg geloofwaardig. Dit heeft ook te maken met het feit dat de vrouw meerdere malen eerder betrapt werd op winkeldiefstal. De verdediging had bij de rechter om opschorting van de zaak gevraagd, maar de rechter stemde hier niet mee in en deelde een gevangenisstraf van 4 maanden mét uitstel uit. Hopelijk weerhoudt deze pittige straf de zelfstandige nagelstyliste ervan om in de toekomst nog eens condooms te stelen, of andere producten natuurlijk. 
 

Condooms kopen voor eigen gebruik

Verreweg de meeste mensen die naar een winkel gaan voor condooms willen deze hebben voor eigen gebruik. Zij zullen de condooms niet snel stelen, zeker niet omdat condooms helemaal niet zo duur hoeven te zijn. Dit ontdek je natuurlijk ook in ons online assortiment. Tegen een klein bedrag heb je al een betrouwbaar, goedgekeurd condoom. Je kunt bij ons veilig online bestellen en wij zorgen graag voor een discrete verzending.