0

Condooms zijn onderdeel van de nieuwste challenge

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen waar condooms voor bedoeld zijn. Daarnaast hoeven we je ook vast niet te vertellen dat ze ook wel eens voor andere doeleinden worden gebruikt. Zo heb je wellicht eens een video gezien waarin iemand voor de grap een condoom om de uitlaat van een auto deed of waarin iemand een condoom met water vulde om er een waterballon van te maken. Dit zijn maar voorbeelden, want men bedenkt de gekste dingen met condooms. Nu is er een nieuwe hype, namelijk een nieuwe internet challenge voor jongeren, waarin onverantwoord gebruik wordt gemaakt van een condoom.
 

Maak kennis met de Condom Snorting Challenge

Je hebt de afgelopen jaren vast al wat challenges voorbij zien komen op social media. De meest bekende is natuurlijk de Ice Bucket Challenge, waarbij je ijskoud water over jezelf heen moest (laten) gooien. Deed je dit niet, dan moest je geld doneren voor de genezing van de ziekte ALS. Nu is er een nieuwe challenge, namelijk de Condom Snorting Challenge. Je mag ons op ons woord geloven: dit is een challenge die je over wilt slaan! Het is namelijk de bedoeling dat je een condoom opsnuift!
 

Een condoom opsnuiven, hoe dan?

De Amerikaanse tieners die de challenge bedacht hebben lijken er inmiddels al heel goed in geworden te zijn. Je rolt een condoom helemaal af en stopt de tip in een neusgat. Vervolgens begin je met snuiven, waardoor het condoom steeds verder in je neus verdwijnt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je het condoom zo ver opsnuift dat je deze er via je mond weer uit kunt trekken. Smakelijk!
 

Doe maar gewoon niet!

Jongeren komen snel in de verleiding om mee te doen aan dergelijke challenges, maar het is verstandig om deze challenge over te slaan. Het condoom kan vast komen te zitten, waardoor je letterlijk stikt. Daarnaast kunnen je neusholten worden geblokkeerd en kun je last krijgen van irritaties.

Doe het op de veilige manier en gebruik condooms alleen waar ze voor bedoeld zijn (of om onschuldige waterballonnen mee te maken natuurlijk). Ben je op zoek naar betrouwbare condooms tegen een goede prijs? Neem dan zeker even een kijkje in ons assortiment!