0

De beste condoom merken? Ontdek de top 3!

De beste condoom merken bieden op de eerste plaats natuurlijk een zo hoog mogelijke veiligheid tijdens het gebruik van de condooms. Dit betekent dat zij aan alle eisen voldoen en voorzien zijn van een keurmerk. Daarnaast bieden deze condoom merken ook een brede keuze voor de consument. We vinden immers niet allemaal hetzelfde prettig. Wij geven je inzicht in de 3 beste condoommerken van dit moment.
 

1. Durex condooms

Het zal je niet verbazen dat de Durex condooms op de eerste plaats van beste condoommerken te vinden is. Dit merk weet al jaren de markt te domineren. Dit komt vooral door de jarenlange ervaring, de brede expertise en de uitzonderlijke kwaliteit van alle Durex condooms. De condooms van Durex zijn bij iedereen bekend. Wie aan condooms denkt, zegt als eerst ‘Durex’. Dit is de kracht van dit merk.
 

2. Playboy condooms

Playboy werd als merk in 1953 opgericht door de welbekende Hugh Hefner. Sindsdien staat het merk toch wel bekend als een ‘ondeugend’ merk op de erotische markt. Iedereen kent Playboy, maar niet iedereen kent het enorme assortiment aan producten van het merk. Playboy is veel meer dan enkel een tijdschrift. Binnen het ruime aanbod van dit merk zijn ook condooms van hoge kwaliteit te vinden, in de meest uiteenlopende varianten. Dit, in combinatie met de bekendheid van het merk, zorgt ervoor dat Playboy mag worden gerekend tot de beste condoom merken.
 

3. Pasante condooms

Onder de beste condoommerken vinden we ook de Pasant condooms, welke wellicht nog wat minder bekend zijn. Waarom vinden we deze dan toch terug in de top 3? Dit heeft vooral te maken met de combinatie van hoge kwaliteit, veiligheid en innovatie. Het merk Pasante levert de dunste condooms en daar gaat voor velen toch de voorkeur naar uit. De dunste condooms van dit merk zijn meer dan 3 maal dunner dan de gemiddelde mensenhaar.
 

Koop online condooms van de beste condoom merken

Wil jij online condooms kopen van de beste condoom merken, zoals van Pasante of natuurlijk Durex? Dan ben je in ons online assortiment zeker aan het juiste adres. Bij ons bestel je snel, voordelig en discreet.