0

De dunste condooms zijn dunner dan een mensenhaar

De dunste condooms zijn nog veel dunner dan vaak wordt gedacht. Veel mensen, en dan gaat het vooral om heren, zijn van mening dat condooms te dik zijn. Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Condooms worden namelijk steeds dunner en er zijn meerdere merken die zich bezighouden met het ontwikkelen van nóg dunnere condooms. Op dit moment zijn de meest dunne condooms al een stuk dunner dan de gemiddelde mensenhaar. Een gemiddelde haar heeft namelijk een dikte van 0,05 millimeter, ook wel 50 micron.
 

Pasante condooms zijn de dunste condooms

Er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar alles wat met condooms te maken heeft. Natuurlijk wordt er hierbij ook gekeken naar de dikte van condooms en het blijkt dat het merk Pasante op dit moment de dunste varianten maakt. In de top 5 van meest dunne condooms bezetten zij plaats 1 en 2. Natuurlijk delen wij de top 5 dunste condooms graag met je.
 

Zo ziet de top 5 dunste condooms eruit

Op de vijfde plaats, dus onderaan de rij, vinden de we Lelo HEX condooms. Deze hebben een dikte van 45 micron en zijn dus ook al dunner dan de gemiddelde mensenhaar. Deze condooms hebben een hexagonaal web aan de binnenzijde voor meer grip. De vierde plek wordt bezet door Durex Invisible condooms. Deze hebben eveneens een dikte van 45 micron, maar door de afwezigheid van een hexagonaal web voelen ze wat dunner aan. Op de derde plaats staan de EXS Air Thin Condooms, eveneens met een dikte van 45 micron. Waarom worden deze condooms dan op de derde plek gezet, terwijl ze even dik zijn als de nummers 4 en 5? Dit heeft te maken met het feit dat deze condooms goedkoper zijn.
 

Nummers 2 en 1 in de lijst

De tweede plaats is voor de Pasante Sensiva condooms, met een dikte van slechts 28 micron. Deze condooms zijn volledig vrij van latex. De condooms staan daarnaast bekend om het feit dat zij in een plastic cup zijn verpakt. Dit voorkomt dat zij beschadigen tijdens het uitpakken. Dan vinden we op de eerste plaats de Pasante Unique condooms met een dikte van slechts 15 micron. Dit zijn dus duidelijk de dunste varianten, want zij zijn nog 3 maal dunner dan de condooms die de eerste drie plaatsen bezetten. Deze condooms zijn iets groter dan de gemiddelde condooms en volledig vrij van latex. Natuurlijk zijn de dunste condooms ook bij ons verkrijgbaar.

 
Bekijk ook eens
Pasante Delay Condooms - 12 stuks

€ 7,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Pasante Extra Condooms - 144 stuks

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Pasante Flavours condooms - 144 stuks

€ 32,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis