0

Medewerkers kregen condooms in kerstpakketten

Condooms in kerstpakketten? Dat is iets waar we tien jaar geleden nog heel anders tegenaan keken. We mogen rustig zeggen dat er een jaar of tien geleden toch nog wel wat schaamte bij zou komen kijken wanneer er condooms in kerstpakketten gestopt zouden worden. Tijden veranderen en we hebben er helemaal geen moeite meer mee om condooms gratis te krijgen. Sterker nog, soms gaan we er zelfs voor in de rij staan. Alle reden voor werkgevers om condooms in kerstpakketten te stoppen!
 

Condooms in kerstpakketten goed gewaardeerd?

Het is natuurlijk een optie om een pakketje condooms in kerstpakketten van medewerkers te stoppen, maar worden medewerkers hier ook blij van? Hier zijn de meningen wel wat over verdeeld. Zo geeft een deel van de werknemers aan er best wel blij mee te zijn, maar een ander deel is er minder gelukkig mee. Het is vragen om opmerkingen op de werkvloer en niet iedereen zit hierop te wachten. Welbekende ‘me too’ situaties liggen volgens velen op de loer. Een bedrijf dat een dildo met condooms in kerstpakketten met levensmiddelen stopte kreeg vrij veel negatieve reacties. 
 

De kerstpakketten worden steeds gekker

Er zijn altijd bedrijven die op een unieke manier omgaan met de kerstpresentjes voor medewerkers. Condooms in kerstpakketten is dan ook niet het meest vreemde wat door werknemers ontvangen werd in 2019. Zo waren er bedrijven die levende dieren aan medewerkers gaven voor de kerst. Hierbij ging het om konijnen, eenden en kalkoenen. Daarnaast was er ook een bedrijf dat de medewerkers een lege kerstdoos gaf. Waarom? Het bedrijf zit in financieel zwaar weer, maar wilde ‘voor de buitenwereld’ wel alle medewerkers met een groot kerstpakket naar buiten laten gaan. Overigens werden er ook nuttige presentjes uitgereikt. Zo kregen medewerkers een 32-urige werkweek cadeau, ofwel één vrije dag in een week. Voorwaarde was wel dat de medewerkers iets nuttigs moeten doen met deze dag. 

 

Liever gewoon zelf je condooms kopen

Nederland is er nog niet over uit of condooms in kerstpakketten nu wel of niet gewaardeerd worden. De meningen verschillen sterk. Veel mensen kopen liever zelf condooms en doen dit het liefst online. Dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Je kunt voordelig goedgekeurde condooms bestellen. Wij verzenden discreet  en snel.