0

Nieuwe condooms op de markt: glutenvrij!

In vroegere tijden hoorde je niemand over gluten, maar in deze tijd kiezen steeds meer mensen voor een glutenvrij dieet. Gewoon omdat zij dit prettiger vinden of omdat het beter is voor hun gezondheid. Deze mensen willen het liefst zo veel mogelijk glutenvrij.. Dan hebben zij nu een nieuwe mogelijkheid, want er komt namelijk een glutenvrij condoom op de markt!
 

Het glutenvrije condoom is prijzig

Het glutenvrije condoom is zeker niet goedkoop. Als je echt wilt gaan voor een glutenvrij bestaan, dan moet je er heel wat voor over hebben. In Amerika, waar het condoom is ontwikkeld, wordt deze glutenvrije variant namelijk verkocht voor ongeveer elf dollar. Je krijgt dan een doosje met twaalf glutenvrije condooms erin. Dit betekent toch dat je omgerekend ongeveer een euro per stuk betaalt. In vergelijking tot andere condooms is dit toch aan de dure kant.
 

Is het wel echt glutenvrij?

De vraag blijft natuurlijk wel of het condoom wel echt glutenvrij is. Condoomfabrikanten mogen op de verpakking vermelden welke ingrediënten er zijn gebruikt voor het condoom, maar zij zijn dit niet verplicht. In het geval van het glutenvrije condoom staat er op de verpakking dat het glutenvrij is, maar verder worden er geen ingrediënten vermeld. Je moet er dus maar zomaar vanuit gaan dat er echt geen gluten in zitten. Mensen met een glutenallergie zullen eigenlijk ook niet merken of er wel of geen gluten in het condoom zitten. Het is namelijk zo dat gluten door de huid niet worden opgenomen, waardoor er geen allergische reactie zal ontstaan bij gebruik van een niet-glutenvrij condoom.
 

Toch maar liever een gewoon goed condoom?

Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die zitten te wachten op een glutenvrij condoom, al is het alleen maar om het idee dat zij echt 100 procent glutenvrij leven. Een andere groep vindt het de grootste onzin en vindt het vooral belangrijk dat een condoom gewoon goed is en aangenaam aanvoelt. Voor dat soort condooms kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Wij bieden je een ruim en gevarieerd assortiment betrouwbare condooms. Je bestelt eenvoudig, snel en discreet online tegen een aantrekkelijke prijs.