0

Ultradunne condooms in productie

Ultradunne condooms in productie

Goed nieuws voor mannen die altijd van mening zijn dat een condoom een deel van het gevoel wegneemt tijdens de seks! Er zijn nu namelijk ultradunne condooms in de maak. Eerder al werd er een ultradun condoom op de markt gebracht, namelijk in 2015, maar echt groots zijn deze niet geworden. Hier moet verandering in komen na de komende Olympische Spelen in 2020. De fabrikant is namelijk van plan om de ultradunne condooms hier uit te delen om een groot publiek te overtuigen van de kwaliteiten en voordelen ervan.


Hoe dun is ultradun?

Het gemiddelde condoom van bekende merken, zoals Durex, heeft een dikte van circa 0,015 millimeter. Dit is natuurlijk al behoorlijk dun, maar een Japanse fabrikant bewijst dat het nóg dunner kan. De ultradunne condooms hebben namelijk een dikte van slechts 0,01 millimeter en dat is toch weer een heel verschil. Zeker in Japan worden er niet zo veel condooms gebruikt als men zou willen. Ongeveer twintig jaar geleden werd de anticonceptiepil hier in de handel opgenomen, waarna de condooms sterk minder werden verkocht. De verwachting is dat de ultradunne condooms zorgen voor een boost voor de verkoop van condooms in het land, zeker met uitzicht op de Olympische Spelen.


Meer gevoel, minder irritatie

De ultradunne condooms moeten op de eerste plaats natuurlijk vooral zorgen voor meer gevoel tijdens de seks. Mannen hoeven niet meer te klagen dat het condoom een deel van het gevoel wegneemt, want dit zal niet het geval zijn. Daarnaast is er nog een belangrijk voordeel. In de ultradunne condooms wordt namelijk geen gebruik gemaakt van latex. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van polyurethaan, waardoor mensen met een latexallergie ook prima gebruik kunnen maken van dit moderne condoom.


Eenvoudig online condooms bestellen

Condooms kopen doe je tegenwoordig natuurlijk heel eenvoudig online. Wij hebben een ruim assortiment voor je klaarstaan. Je hebt de keuze uit diverse varianten, maar er zijn uiteraard ook diverse dikten beschikbaar. Al onze condooms zijn volledig veilig in gebruik, zoals het hoort. Bestel gemakkelijk online tegen een voordelige prijs. Uiteraard verzenden wij je bestelling op discrete wijze.