0

Vervalste merkcondooms in omloop

Merkcondooms worden door velen gezien als de meest betrouwbare condooms. In werkelijkheid zijn er ook meer dan voldoende merkloze condooms die minstens even goed zijn. Het gaat er vooral om dat de condooms voldoen aan de strenge eisen die er worden gesteld. Als een condoom een keurmerk heeft, dan kun je erop vertrouwen dat het een goed condoom is. Het merk maakt dan eigenlijk helemaal niet uit. Kies je liever voor merkcondooms? Let er dan wel op dat het om echte exemplaren gaat.

 

Servië vol met nep Durex condooms

Als je nepcondooms goed wilt verkopen, dan zorg je er natuurlijk voor dat je er een goed merk aan koppelt. Dan moet de maker van de nepcondooms die in Servië zijn aangetroffen ook hebben gedacht. Hier blijken grote hoeveelheden nepcondooms aangetroffen te zijn in nagemaakte verpakkingen van het internationaal bekende merk Durex. Nu denk je waarschijnlijk dat jij niet te maken kunt krijgen met deze nepcondooms, omdat Servië nu eenmaal niet naast de deur is. Toch is het belangrijk om oplettend te zijn.

 

Spanje is ook bang voor komst van nepcondooms

Meerdere landen zijn bang dat de nepcondooms van Durex als een lopend vuurtje zullen verspreiden door meerdere landen. Spanje heeft zelfs al een landelijke waarschuwing de deur uit gedaan en er is een gezondheidsverklaring gelanceerd. Het zou voor alsnog gaan om vervalsingen van specifieke soorten Durex condooms, namelijk de Classics, de Tickle Me, de Extra Safe en de Feel Thin condooms uit het assortiment.

 

Let goed op als je op vakantie bent

Zeker als je op vakantie gaat is het belangrijk om goed te letten op signalen die aangeven dat het om nepcondooms kan gaan. De vervalste exemplaren zijn toch vrij lastig te herkennen. De verpakkingen zijn niet van echt te onderscheiden. Nou ja, bijna niet, want je kunt wel zien dat het om een vervalsing gaat. Op de nepverpakkingen staat namelijk bij de houdbaarheidsdatum ‘Made In’ vermeld, gevolgd door een land. Dit is niet het geval op de verpakkingen van echte Durex condooms.

 

Koop betrouwbare condooms online

Als je echt zeker wilt zijn van de optimale betrouwbaarheid van je condooms, dan koop je deze natuurlijk het best bij een betrouwbare aanbieder. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende hoogwaardige en volledig veilige condooms mét keurmerk. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.