0

Vrouwencondooms voor groot geschapen mannen

Condooms die te klein zijn leveren vaak vervelende problemen op. Natuurlijk is het zo dat een te klein condoom erg oncomfortabel aan kan voelen voor de man in het spel, maar het komt ook veel voor dat het condoom scheurt. Dit brengt uiteraard de nodige risico’s met zich mee. Bij 3 op de 10 mannen is het wel eens voorgekomen dat het condoom tijdens de daad scheurt. Dit is over het algemeen een teken dat het condoom te klein is. Bij 2 op de 10 mannen is het voorgekomen dat het condoom juist tijdens de daad begint af te glijden. Dit is een teken dat het condoom te groot is.
 

4 op de 5 mannen ‘past’ een standaard condoom

Naar schatting kunnen 4 op de 5 mannen prima gebruik maken van een standaard condoom. Dit is mogelijk, maar het betekent natuurlijk niet per definitie dat dit ook de beste keuze is. In de condoomspeciaalzaken worden gemiddeld zo’n 100 verschillende condoommaten aangeboden en dit is natuurlijk niet voor niets. Vaak luidt voor heren dan ook het advies om eens meerdere maten te kopen en deze uit te proberen om te testen welke maat écht goed bij hem past. Toch voelen mannen zich wat ongemakkelijk om te vragen naar meerdere maten condooms. Gelukkig is het tegenwoordig ook heel goed mogelijk om condooms online te kopen.
 

Geen oplossing voor heel klein of heel groot

Ondanks dat de grootste aanbieders soms wel 100 verschillende maten aanbieden moeten zij ook eerlijk toegeven dat er eigenlijk geen oplossing is voor mannen met een heel kleine penis en voor mannen met een heel grote penis. Dit wil zeggen: er zijn geen goede condoommaten voor micropenissen en voor zeer grote penissen. Mannen moeten in dit geval creatief zijn. Het is mogelijk om het kleinste condoom ‘vast te zetten’ met een elastiekje. Uiteraard moet je hierbij wel uitkijken dat het elastiekje niet te strak om de penis zit. Voor erg groot geschapen mannen luidt het advies om een vrouwencondoom te kopen, hoewel dit in een gewone winkel ook wel wat ongemakkelijk kan zijn. Het vrouwencondoom is breder en groter, waardoor deze vaak wel goed past.

Liever condooms online kopen
Veel mannen vinden het lastig om condooms in de winkel te kopen. Het wordt nog lastiger wanneer er naar een specifieke maat gevraagd moet worden of bijvoorbeeld naar een vrouwencondoom. Een groot deel van de mannen heeft dan ook aan liever condooms online te kopen.