0

Walibi condooms toch uit de souvenirwinkels

Walibi condooms genieten al een kleine vier jaar van een enorme populariteit, maar toch moeten de ‘pretparkcondooms’ nu echt verdwijnen. Pretpark Walibi Holland is er nog niet over uit of de condooms ook daadwerkelijk weg blijven uit de souvenirwinkels. De Walibi condooms zijn erg populair geweest en het zou zomaar kunnen dat er toch nog naar gevraagd wordt. Als het Walibi condoom echt gemist wordt, dan kan er altijd nog worden besloten om de condooms in het seizoen van 2020 weer in de souvenirwinkels te leggen.

 

Walibi condooms zijn gewoon betrouwbare condooms

De voor velen welbekende Walibi condooms zijn in de basis gewoon hetzelfde als andere condooms. Het gaat om veilige, betrouwbare condooms van goede kwaliteit. Wat maakt deze varianten dan zo bijzonder? Dan heeft vooral te maken met de verpakking. Hierop staat namelijk ‘Hard gaan’ en dat is, zeker voor het jongere publiek, natuurlijk hilarisch. Jongeren kochten de condooms dan vooral om te hebben en niet op de eerste plaats om daadwerkelijk te gaan gebruiken.

 

Niet iedereen was blij met de Walibi condooms

Laten we natuurlijk voorop stellen dat deze ‘pretparkcondooms’ nooit werden verkocht om te gaan gebruiken in de toiletruimten van het pretpark, al is het natuurlijk wel belangrijk dat als je dat toch doet, dat je het dan ook veilig doet. Toch zijn er door de jaren heen al meerdere partijen geweest die duidelijk hebben gemaakt geheel niet blij te zijn met de Walibi condooms. Zo was ChristenUnie Dronten van mening dat condooms absoluut niet thuishoren in een familiepark. Het pretpark, dat te vinden is in de plaats Biddinghuizen, haalt de unieke condooms dan ook nu uit de schappen van de souvenirwinkeltjes, maar wel met de mededeling dat ze zullen terugkeren als ze gemist worden.

 

Dan maar andere goede condooms kopen

Walibi condooms werden vooral gekocht om te hebben, als ludiek aandenken aan een dagje pretpark. Wil jij gewoon goede condooms kopen om daadwerkelijk te gebruiken? Dan kan je bij ons natuurlijk de meest uiteenlopende soorten en merken condooms kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard zorgen wij voor een discrete bezorging van je bestelling.