0

Welke condooms zijn het meest populair?

Welke condooms zijn het meest populair?

Condooms zijn er natuurlijk in eindeloos veel soorten. Sterker nog, er komen steeds meer soorten bij. We worden allemaal steeds makkelijker als het om de avonturen in de slaapkamer gaat. Hier horen natuurlijk ook goede condooms bij. Als we kijken naar de condooms die het meest worden verkocht, dan zien we de volgende 5 soorten condooms.

 

1. De standaard condooms

Verreweg het meest populair zijn de standaard condooms. Niets bijzonders, gewoon waarvoor zij bedoeld zijn. Deze zijn er in twee verschillende varianten, namelijk met en zonder reservoir aan de tip. De variant mét reservoir wordt het meest verkocht. Deze wordt dan ook gezien als het standaard condoom.  

 

2. Masturbatiecondooms

De masturbatiecondooms zijn net even wat sterker, zodat de ruwheid van de hand niet zorgt voor beschadigingen. Het is niet nodig om te lopen klungelen met zakdoekjes of een handdoek als je goede masturbatiecondooms bij de hand hebt.

 

3. Condooms voor anale seks

De condooms voor anale seks worden ook steeds meer verkocht. Deze zijn ook wat sterker dan de standaard condooms, waardoor je er goed op kunt vertrouwen. In het verleden werden deze condooms voornamelijk verkocht aan homoseksuele stelletjes, maar tegenwoordig worden ze ook steeds vaker aan heteroseksuele stellen verkocht.

 

4. Speelse condooms

Er komen steeds meer condooms met iets ‘extra’ op de markt. Denk aan condooms met puntjes of ribbeltjes in het ontwerp. Ook zijn er condooms met grappige en speelse figuurtjes of zelfs met een glow in the dark effect. Deze speelse condooms zijn voornamelijk onder de jongere generatie erg populair.

 

5. Glijmiddelcondooms

Tot slot worden ook de glijmiddelcondooms veel verkocht. Dit zijn condooms waarbij in het ontwerp is gedacht aan extra glijcomfort. Deze condooms zijn ideaal voor vrouwen die last hebben van vaginale droogheid. Dit komt voor bij bepaalde ziekten, medicijngebruik en bijvoorbeeld ook tijdens en na de overgang.

 

Online condooms kopen

Natuurlijk kun je de meest uiteenlopende soorten condooms online kopen bij ons. Wij bieden je een zeer uitgebreid assortiment met betrouwbare condooms in diverse prijsklassen. Bestel eenvoudig en snel je favoriete condooms online en wij zorgen voor een vlotte en discrete verzending.