0

Durex Gefühlsecht Classic - 8 stuks

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Durex Gefühlsecht Classic is de best verkochte condoom in Duitsland met een nieuw verpakkingsontwerp. Deze condooms hebben een nominale breedte van 56 mm (normale pasvorm) en zijn gesmeerd met siliconen voor een groter gevoel van plezier. De Easy-On anatomische vorm met reservoir zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm. De condooms ruiken ook lekker dankzij de nieuwe formule met speciale ingrediënten. Elk condoom is elektronisch getest op 100% en dermatologisch getest voor veilige bescherming.

Durex staat voor echte seks en maakt zich zorgen over het identificeren en oplossen van problemen. Elk condoom in de verpakking heeft dezelfde vorm en het Durex-logo op de verpakking dient als gids om het op de juiste manier te verwijderen en te gebruiken. Lees de instructies zorgvuldig door voordat u het gebruikt en gebruik alleen glijmiddelen die zijn aanbevolen voor condooms. Bewaar condooms op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht.

Alternatieven die wij aanraden
-
+